ylälogo
Etusivu
Edustusjoukkue
2. Joukkue
Pelit
Tilastot
Peliraportit
Duon Tiedote
Historia
Tiedot
Linkit
Pelien live-seuranta
facebook

Kausijulkaisu


SM-kaukalopallo

Kaukalopalloliitto


28.4.2018 Talent Cup Jyväskylä, F1-junnut

Duo - MuurY 5-3

Duo F 08/09 turnaus Kuokkalan Graniitissa alkoi pelillä Muuramea vastaan. Joukkueen maalinteko peli toimi loistavasti ja toisaalta Duon maalivahtina toiminut Mikael Äikäs torjui vastustajan vedot varmasti. Peli päättyi Duon voittoon 5-3.

Duo - PiSaBa 2 -7

Toisessa pelissä vastaan asteli PiSaBa. Duolla pelissä oli hankala ensimmäinen erä ja PiSaBa pääsi reiluun johtoon. PiSaBan johto säilyi loppuun asti, vaikka toisessa erässä Duon pelaajat saivat kavennettua tilannetta ja peli alkoi toimimaan paremmin. PiSaBa kuitenkin voitti pelin 7-2.

Duo - Happee 7-5

Seuraavaksi oli vastassa Happee. Peli oli ensimmäisessä erässä enemmän Happeen hallinnassa ja erätauolle mentiin Happeen selvässä johtoasemassa. Duo kuitenkin sisuuntui toiseen erään ja sai aikaiseksi maaleja. Maalinteossa onnistui varsinkin Aleksi Kotiaho, joka teki 5 maalia. Peli oli pakko voittaa, jotta turnauksen voitto mahdollisuus säilyi. Duo voittikin komeasti 7-5.

Duo - TiPa 2-7

Neljänteen peliin vastaan tuli Tipa. Peli oli myös voitettava, jos mieli välieräpeleihin. Pelissä Duo taisteli hienosti, mutta Tipa väänsi voiton pelistä 7-2. Näin ollen Duo ei päässyt jatkopeleihin.

Kaiken kaikkiaan Duo pelasi hienosti joukkueena. Peleissä taisteltiin loppuu asti, josta mm. Happee pelin voitto oli hieno esimerkki.

Joukkue: Mikael Äikäs (mv), Veeti Lahti, Matias Alhonniemi, Antti Laviranta, Eetu Kauria, Matias Rutanen, Aleksi Vestu, Aleksi Kotiaho.

Turnauksen tulokset https://www.statbeat.com/competition_categories/248690/schedule_and_standings_print?team_id=192772

F-junnut