ylälogo
Etusivu
Edustusjoukkue
2. Joukkue
Pelit
Tilastot
Peliraportit
Duon Tiedote
Historia
Tiedot
Linkit
Pelien live-seuranta
facebook

Kausijulkaisu


SM-kaukalopallo

Kaukalopalloliitto


28.4.2018 Talent Cup Jyväskylä, G-junnut

Duo osallistui kahdella G-junnujoukkueella Jyväskylässä pelattuun Talent Cupin kilpasarjaan. Turnaus oli kovatasoinen ja pelit astetta kovempia kuin mihin kauden aikana oli totuttu. Molemmat joukkueet lähtivät turnaukseen taistelemaan jokaisen ottelun voitosta, lisäksi tarkoitus oli luoda yhteishenkeä, että tää on nyt se JOUKKUE! Tällä mennään ja kannustetaan toisia.

Duo mustan pelit:

Duo – TiPa 3-2, tasainen peli, joka kääntyi lopussa Duolle pienillä peluutus muutoksilla ja lisäenergian pumppaamisella meidän kärkipelaajiin.

Duo – Lempäälä Sport 3-9, vastustaja nopeasti kolme nolla johtoon. Lempäälän joukkueessa yksittäinen ylivertainen pelaaja, jolla hallussaan salibandyn tehokkain laukaus kiertoranne suojauksesta. Vastaavia suorituksia ei ole yhdenkään pelaajan toimesta näkynyt miltään vastustajalta koko kaudelta aikana. Vaatii kehonhallintaa/motoriikkaa ja silmäkäsikoordinaation sekä lajitaitoja. Huikea peluri, joka kaatoi meidät yksinään henkilökohtaisella taidolla. Taktiset muutokset yritettiin, mutta laihoin tuloksin. Kun näitä ei ole käyty lävitse, tämän ikäiset eivät vielä pysty omaksumaan pelin sisällä muutoksia.

Duo musta – Duo valkoinen (puolivälierä) 6-5, ns. paikallisottelu oli hyvä ja siisti peli ja todella tasainen. Kumpi tahansa joukkueista olisi voinut pelin voittaa. Selkeästi huomasi, että oikeita asioita tehty kun joukkueet jaettiin tasan niin itse pelikin oli tasainen.

Duo – Laukaa Kings Stars (välierä) 3-7, vastustaja pääsi muutaman maalin karkumatkalle muutamasta pahasta virheestä ja vaikka saatiin muutamia tilanteita, ei kuitenkaan päästy tosissaan edes uhkaamaan. Osalle nuoremmista pelaajista alkoi tulla väsy ja keskittyminen herpaantua, että jouduttiin peluuttamaan isot minuutit joillekin pelaajille.

Duo – Lempäälä Sport (pronssiottelu) 2-3, tuttu kova vastustaja ja se kova peluri pronssipelissä vastassa. Vastustajan paras pelaaja päätettiin ottaa erityisen tarkasti ja se onnistui huikealla asenteella ja siinä samalla koko joukkue sai pelin rullaamaan. Ylivoimaisesti turnauksen paras peli vaikka niukka tappio.

Duo musta: Lukas Pihlajamaa, Jesse Ripatti, Konsta Vilenius, Enni Nieppola, Eemeli Vettenterä, Viljami Lahti, Aleksi Jakobsson, Matias Lindeman, Sisu Savio, Juho Vettenterä.

Duo valkoisen pelit:

Duo – ToiRi Panters 2-2, Duo valkoisen pelissä näkyi kahden viikon tauko. Ei pelattu riittävän rohkeasti. Voittokin ottelusta oli lähellä, mutta ToiRi sai tehtyä maalin pelin viimeisellä minuutilla.

Duo – Laukaa Kings 2-5, kova vastustaja jolle annettiin kuitenkin hyvä vastus. Tällä kertaa ei rahkeet riittäneet parempaan.

Duo valkoinen – Duo musta 5-6, ns. paikallisottelu oli hyvä ja siisti peli ja todella tasainen. Kumpi tahansa joukkueista olisi voinut pelin voittaa. Selkeästi huomasi, että oikeita asioita tehty kun joukkueet jaettiin tasan niin itse pelikin oli tasainen.

Duo valkoinen – Tipa (sijoitusottelu 5-6) 6-3, Peli parani päivän myötä ja ns paikallispelin myötä joukkue sai intoa ja voimaa viimeiseen peliin mikä voitettiin ja kausi lopetettiin voittoon.

Duo valkoinen: Wille Kähkönen, Konsta Finnilä, Jaakko Rautiala, Valtteri Virtanen, Kalle Talvisalmi, Miro Paakkunainen, Aapo Pahula, Iiro Jokinen, Jasper Pasinen, Roni Häyhänen.

Turnauksen vastustajien joukkueet olivat pelanneet kauden aikana enemmän kovatasoisia pelejä ja se näkyi niiden otteissa. Duon pelaajat saavat kuitenkin olla tyytyväisiä siihen, millaisen vastuksen antoivat. Paljon ennakkoluulottomia esityksiä ja hienoja suorituksia nähtiin päivän aikana.

G-junnut