ylälogo
Etusivu
Edustusjoukkue
2. Joukkue
Pelit
Tilastot
Peliraportit
Duon Tiedote
Historia
Tiedot
Linkit
Pelien live-seuranta
facebook

Kausijulkaisu


SM-kaukalopallo

Kaukalopalloliitto


Duon F-junnut pelasivat kauden viimeiset sarjapelit Muuramessa

Duo Jämsä - Muuramen Yritys 5 - 0

Ennen peliä sovittiin teemaksi puolustuspeli, hyvät syötöt ja se että ollaan hereillä alusta asti. Tämä toteutui ensimmäisessä erässä hyvin. Duo oli paremmalla jalalla kuin vastustaja. Irtopalloissa oltiin ensin ja omassa päässä puolustettiin tiiviisti. Hyvän pelinsä ansiosta Duo pääsi maalipaikoille ja aloitti maalinteon. Tämän jälkeen mentiin tovi maaleitta. Duo puolusti hyvin ja vastustaja ei päässyt maalipaikoille. Erän lopussa Duo sai hyviä vaihtoja, joissa kaikki teki töitä molemmissa päissä. Lopulta tilanne taululla olikin 4 - 0 Duolle. Yritys sai tässä vaiheessa viidennen pelaajan kentälle. Toisessa erässä Yrityksellä oli kova yritys. Yhden pelaajan ylivoiman ansiosta he saivat luotua muutamia paikkoja. Duon teeman mukaisesti puolustuspeli oli timanttia ja viimeisenä lukkona Mikael Äikäs pelasi maalissa hyvin. Erässä mentiin päästä päähän Duon saadessa edelleen hyviä paikkoja kasvattaa johtoaan. Lopulta tämä onnistuikin ja päätösnumeroiksi kirjattiin 5 - 0.

Duon paras pelaaja maalivahti Mikael Äikäs, joka pelasi 0-pelin ja tehden usean huipputorjunnan.

Duo pelaajana palkittiin varman puolustuspelin pelannut Aleksi Vestu.

Duo Jämsä - Tikkakosken Pallo 4 - 4

Päivän toiseen peliin sovittiin, että lähdetään samoilla teemoilla ja jatketaan siitä mihin edellisessä pelissä jäätiin. Tämä ei toteutunut. Duo oli ottelun ensimmäisessä erässä unessa ja TiPa pääsi painamaan peliä Duon päähän. TiPa vei melkein kaikki irtopallot ja voitti kaksinkamppailut. Puolustuspelissä tapahtuneiden nukahduksien vuoksi TiPa pääsi vetämään vapaasti parhaalta sektorilta. Näin lukemat olivat ensimmäisen erän jälkeen 0 - 4 TiPalle. Seuraavaan erään lähdettiin ottamaan TiPa kiinni. Sovittiin, että aletaan taistelemaan ja sitä kautta voittamaan palloja. Duo sai aloittaa erän viidellä pelaajalla. Peli toimi heti ja Duo vyörytti hyökkäyksiä TiPan päähän kaventaen pelin kahden ensimmäisen vaihdon aikana 2 - 4. Tämän jälkeen Duo jatkoi taas neljällä pelaajalla. Peli jatkui tasaisena, mutta Duo oli selvästi saanut pelistä kiinni. Paikkoja saatiin luotua mihin ensimmäisessä erässä ei pystytty. Oli herätty pelaamaan. Seuraavaa kavennusta saatiin odottaa muutama minuutti, mutta kun se saatiin tehtiin myös tasoitus samantien. Loppuun haettiin voittomaalia. Paikkoja saatiin, mutta maalia ei enää onnistuttu tekemään ja peli päättyi 4 - 4. Pelissä nähtiin kuitenkin huikea nousu neljän maalin takaa tasapeliin. Uskottiin omaan tekemiseen eikä lannistuttu. Näin saatiin hieno päätös hienolle ensimmäiselle kaudelle Zone liigassa.

Parhaana pelaajana palkittiin Duosta kovan työmäärän tehnyt Hannes Kosunen.

Duo pelaaja oli hyvän pelin pelannut Kasperi Kangasniemi.

Otteluiden tehopisteet:
Atte Vilenius 2+2, Anton Kirvesmäki 1+3, Aleksi Kotiaho 2+0, Hannes Kosunen 2+0, Kasper Kangasniemi 1+1, Niklas Ketonen 1+0

08-09-junnut