ylälogo
Etusivu
Edustusjoukkue
2. Joukkue
Pelit
Tilastot
Peliraportit
Duon Tiedote
Historia
Tiedot
Linkit
Pelien live-seuranta
facebook

Kausijulkaisu


SM-kaukalopallo

Kaukalopalloliitto


Duon E-junnut päättivät sarjapelinsä kahteen voittoon

Duo Jämsä - Happee Jyväskylä 7 - 3

Peliin lähdettiin kolmella kentällä ensimmäistä kertaa kauden aikana. Ennen peliä sovittiin, että jalka liikkuu, koska pelaajia on paljon. Samalla sovittiin, että puolustetaan tiukasti ja keskitytään syöttöpeliin. Peli alkoi tasaisesti. Molemmat pääsivät hyökkäämään ja luomaan maalipaikkoja. Pikkuhiljaa Duo sai enemmän pallonhallintaa ja sitä kautta enemmän vaarallisia maalipaikkoja. Duo tekikin ensimmäisen maalin minkä jälkeen peli taas tasoittui hetkeksi. Taisteluilme palautui kuitenkin nopeasti ja erän loppu oli Duon. Maaleja päästiin tekemään vielä kolme ja erätauolle mentiin Duon johtaessa 4 - 0. Tauolla käytiin läpi erän alkua, jonka Happee pääsisi aloittamaan viidellä. Happeen kova karvaus ja pallollisen jatkuva tuplaaminen pääsi kuitenkin yllättämään. Omista lähtö oli haastavaa ja Happee sai luotua maalipaikkoja. Peli kaventuikin erän alussa 4 - 2. Peli jatkui tästä 4 vs 4 ja ruvettiin hakemaan omaa peliä taas kuosiin. Tämä ei onnistunut heti ja Happee tuli jo maalin päähän. Duo ei panikoinut vaan lähti taistelemaan ja sai palkinnon ja taululle lukemat 5 - 3. Tämän jälkeen voittajasta ei enää ollut epäselvyyttä. Duo sai pelinsä jälleen kulkemaan ja loppuerä hyökkäyksiä vyörytettiin Happeen päähän. Voittolukemiksi kirjattiin lopulta 7 - 3.

Ottelun paras pelaaja Rolle Lintunen ja Duo pelaaja Niklas Lindeman.

Duo Jämsä - Suolahden Urho 8 - 5

Ottelusta odotettiin tasaista vääntöä missä pitää puolustaa tiiviisti ja taistella jokaisesta pallosta. Tällainen pelistä myös tuli. Pelissä mentiin päästä päähän ja molemmat loivat maalipaikkoja. Tiukan taistelun jälkeen Duo avasi maalitilin. Peli jatkui tasaisena, mutta vain Duo onnistui maalinteossa mennen jo 3 - 0 johtoon. Happee pääsi kaventamaan, mutta Duo kuittasi. Duon johtaessa 5 - 1 Urho sai ottaa viidennen pelaajan kentälle. Tämä tuotti taas vaikeuksia, kun vastustaja karvasi kovaa ja pääsi hyökkäämään viidellä. Urhon paine tuotti tulosta ja peli oli parin vaihdon jälkeen 5 - 3. Siitä peli jatkui taas 4 vs 4 ja Duo otti peliä jälleen haltuun. Maalipaikoille päästiin hienoilla syöttökuvioilla sekä upeilla yksilösuorituksilla. Näin tilanne oli jälleen Duon neljän maalin johto. Urho pääsi jälleen antamaan painetta viidellä pelaajalla. Lopussa Urho otti maalivahdin pois ja haki kavennusta kuudella pelaajalla. Tämä onnistui ja johto kaventui kolmeen. Duo kuittasi heti seuraavasta aloituksesta laittaen pallon tyhjään maaliin. Urho jatkoi painetta ja sai vielä yhden kavennusmaalin. Muutoin Duon tiukka puolustuspeli kesti ja voittolukemat taululla 8 - 5.

Ottelun paras pelaaja Anton Kirvesmäki ja Duo pelaaja Akseli Himanen.

Otteluiden tehopisteet:
Anton Kirvesmäki 4+1, Rolle Lintunen 3+1, Hannes Kosunen 3+1, Aapo Virkajärvi 2+0, Akseli Himanen 1+1, Atte Vilenius 0+2, Eetu Hietanen 1+0, Eetu Kauria 1+0, Niklas Lindeman 0+1, Jeri Pihlajamaa 0+1

07-08-junnut