ylälogo
Etusivu
Edustusjoukkue
2. Joukkue
Pelit
Tilastot
Peliraportit
Duon Tiedote
Historia
Tiedot
Linkit
Pelien live-seuranta
facebook

Kausijulkaisu


SM-kaukalopallo

Kaukalopalloliitto


10.3.2018 E-junnut voittoihin

Duo Jämsä - Suolahden Urho 5 - 4 (2-1)

Peli alkoi tasaisesti, mutta pikkuhiljaa Urho sai pelinsä kulkemaan ja Duo oli ottavana osapuolena. Duo ei päässyt maalipaikoille Urhon luodessa niitä tasaisesti. Urhon painostus tuotti tulosta ja Urho siirtyi 0 - 1 johtoon. Vähän ajan päästä tilanne oli 0 - 2. Duo heräsi tästä ja teki kavennuksen heti seuraavassa vaihdossa ja sai nopeasti myös tasoitettua tilanteeksi 2 - 2. Tämän jälkeen peli oli tasaista ja mentiin päästä päähän. Maaleja tehtiin myös vuorotahtiin. Tilanteessa 3 - 3 Duo otti pelin haltuun. Duo vyörytti hyökkäyksiä Urhon päätyyn luoden hyviä maalipaikkoja. Lopulta yritys palkittiin ja Duo otti 4 - 3 johdon. Paine jatkui, mutta seuraavaa maalia ei saatu tehtyä. Sitten Urho pääsi nopeaan vastahyökkäykseen tasoittaen pelin. Duo jatkoi painostusta, mutta maalia ei upeista paikoista huolimatta tullut. Viimeiseen vaihtoon lähdettiin hakemaan voittomaalia kovalla liikkeellä ja karvauksella. Aika kellossa rupesi loppumaan, kun Duo karvasi pallon hyökkäysalueen kulmassa. Sieltä pallo toimitettiin maalille ja maalin edustalla vahvasti pelannut Duo hyökkäys sai pallon maaliin 3 sekunttia ennen täyttä aikaa. Hieno taisteluvoitto Duolle kovaa vastustajaa vastaan 5 - 4.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Duosta kolme maalia tehnyt Jeri Pihlajamaa.

Duo pelaaja oli kovasti kentällä taistellut Rolle Lintunen.

Happee musta - Duo Jämsä 2 - 5 (1-2)

Päivän toiseen peliin Duo sai loistavan alun ja sai tehtyä kaksi maalia nopeasti. Näytti että Duo menee menojaan, mutta toisin meni.

Happee pisti kampoihin kovasti ja kavensi erätulokseksi 2-1 Duolle. Toisessa erässä Duo nosti karvausta ja sai pelin paremmin hallintaansa. Duo teki kolme maalia ja Happee yhden, loppulukemat 5-2 Duolle. Puolustuspeli toimi ja maalivahti Miika Alhoniemi toimi viimeisenä lukkona. Peli oli tasaista ja siistiä salibandyä.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Duosta puolustaja Aapo Virkajärvi, joka kunnostautui puolustus- sekä hyökkäyspäässä.

Duo pelaaja oli varmaakin varmemman puolustuspelin pelannut Valtteri Ahonen.

Peleissä maaleja ja syöttöjä: Jeri Pihlajamaa 5+0, Aapo Virkajärvi 2+0, Rolle Lintunen 2+0, Niklas Lindeman 1+1, Leo Hakonen 0+2, Akseli Himanen 0+1 ja Eetu Hietanen 0+1.

E-junnut