ylälogo
Etusivu
Edustusjoukkue
2. Joukkue
Pelit
Tilastot
Peliraportit
Duon Tiedote
Historia
Tiedot
Linkit
Pelien live-seuranta
facebook

Kausijulkaisu


SM-kaukalopallo

Kaukalopalloliitto


Duon salibandyn G- ja F-junnut Jyväskylän 8.4. turnaus

salibandy

Duon F-junnuille pronssia

Duon salibandyn F-juniorit osallistuivat lauantaina 8.4. Jyväskylässä pelattuun turnaukseen. Duon joukkue sijottui turnauksessa hienosti kolmanneksi, turnaukseen osallistui 14 joukkuetta. Alkusarjassa Duo pelasi neljä ottelua, tuloksena kolme voittoa ja yksi tappio. Jatkopeleissä saldona oli tasapeli ja kaksi tappiota. Ottelut olivat tasaisia ja kovatasoisia, jotka olisivat voineet kääntyä suuntaan tai toiseen.


Turnaus oli pelaajille aika raskas, sillä päivän aikana tuli lopulta seitsemän ottelua. Pitkästä päivästä huolimatta pelaajat hoitivat osuutensa kunnialla. Turnauksessa olivat pelaamassa Valtteri Ahonen, Miika Alhonniemi, Leo Hakonen, Akseli Himanen, Eetu Kauria, Hannes Kosunen, Matias Rutanen, Atte Vilenius ja Mikael Äikäs.salibandy

G-juniorit

Duon G-juniorit osallistuivat myös Jyväskylän turnaukseen. Neljän pelatun ottelun jälkeen sijoitus oli kuudes kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Mukana turnauksessa oli 13 joukkuetta. Joukkueessa pelasivat Ahonen Ozzi, Alhonniemi Matias, Kangasniemi Kasper, Kotiaho Aleksi, Nieppola Enni, Rautiala Jaakko, Savio Sisu, Tavisalmi Kalle, Vilenius Konsta ja Vettenterä Juho.

salibandy

salibandy