ylälogo
Etusivu
Edustusjoukkue
2. Joukkue
Pelit
Tilastot
Peliraportit
Duon Tiedote
Historia
Tiedot
Linkit
Pelien live-seuranta
facebook

Kausijulkaisu


SM-kaukalopallo

Kaukalopalloliitto


Salibandyturnaus 10.12.2016

Duon ensimmäiset salibandypelit

Lauantaina Duon salibandyn F-juniorit pelasivat historialliset ensimmäiset ottelunsa Jyväskylän Huhtasuon koululla. Turnaukseen Duo lähti kahdella joukkueella; Duo Musta ja Duo Valkoinen. Ottelut olivat kaikkien poikien ensimmäiset kunnon pelit ja se näkyi pienenä jännityksenä sekä pelaajissa että valmennuksessa.

Duo Musta kohtasi ekassa pelissä O2 Palokan. Ottelusta tuli niukka 4-5 tappio vaikka Duo hallitsi kenttätapahtumia. Olisiko ollut sitä vieraskoreutta. Seuraavana pronssipeli...


turnaus

Duo Valkoisen vastustaja oli O2 Vaajakoski ja peli päättyi O2 voittoon 4-7. Ensimmäisessä erässä O2 oli niskan päällä ja hallitsi peliä. Toisessa erä Duo sai pelin kulkemaan ja ottelun pelitapahtumat tasoittui, mutta rinnalle asti kiri ei riittänyt. Duo valkoinen mustan tavoin pronssiotteluun.

Pronssiottelut Duon näytöstä Pronssiottelussa Duo Musta kohtasi O2 Mankolan. Alun tunnustelun jälkeen Duo Musta otti pelin hallintaansa ja voitti selkeästi 5-1. Myös Duo Valkoinen hoiti pronssiottelunsa tyylikkäästi, tuloksena 8-2 voitto O2 Palokasta.

Turnaus osoitti, että salibandyn pelaamisessa ollaan Jämsässä oikealla tiellä. Pojat pelasivat hienot ensimmäiset pelinsä ja porukan suupielet olivat syystäkin ylöspäin.

Turnauksessa olivat pelaamassa: Ozzi Ahonen, Valtteri Ahonen, Akseli Himanen, Kasper Kangasniemi, Eetu Kauria, Hannes Kosunen, Aleksi Kotiaho, Weeti Kähkönen, Veeti Lahti, Matias Rutanen, Tatu Tabell, Atte Vilenius ja Mikael Äikäs.turnaus