ylälogo
Etusivu
Edustusjoukkue
2. Joukkue
Pelit
Tilastot
Peliraportit
Duon Tiedote
Historia
Tiedot
Linkit
Pelien live-seuranta
facebook

Kausijulkaisu


SM-kaukalopallo

Kaukalopalloliitto


10.2.2018 E-junnuilla tasaiset ottelut

Duo - Happee 6 - 5

Ottelu Happeeta vastaan alkoi Duon osalta unessa. Peli oli kahden ekan vaihdon aikana 0 - 2. Tämän jälkeen Duo alkoi heräämään hyökkäyspelissä saaden kavennuksen. Happee kuittasi tämän nopeasti, mutta Duo teki kaksi seuraavaa tasoittaen pelin 3 - 3. Tästä Duo sai hengen päälle ja vyörytti peliä vastustajan päätyyn. Tämän hyvän jakson aikana Duo siirtyi 5 - 3 johtoon. Happee rupesi lisäämään painetta ja karvasi ylhäältä. Tämä aiheutti vaikeuksia Duolle ja Happee sai paikat tasoittaa pelin. Tästä jatkettiin tasaisesti. Peli aaltoili päästä päähän. Miika torjui Duon maalilla upeasti ja piti peliä tasoissa ja Duo iski vastaan ja sai Happeen maalivahdin ohitettua. Tilanteessa 6 - 5 Happee otti aikalisän, jonka jälkeen painoi pelin Duon päähän. Duo taisteli kovaa blokaten vetoja. Lopun Happee pelasi ilman maalivahtia, mutta ei saanut Miikaa ohitettua. Duolle hieno taisteluvoitto 6 - 5. Ottelun paras pelaaja ansaitusti maalivahti Miika Alhonniemi ja Duo pelaaja kovalla asenteella pelannut Leo Hakonen.


E-junnut

Duo - O2 3 - 3

Turnauksen toinenkin ottelu alkoi Duon osalta unisesti. Liikkeessä oltiin vastustajaa jäljessä eikä syöttöpeli ei lähtenyt kulkemaan. O2 pääsi johtoon jonka jälkeen Duon peli alkoi paranemaan. Duo tasoitti ottelun, mutta O2 meni uudelleen johtoon. Duo jatkoi pelin parantamista ja sai ensin tasoitettua ottelun ja mentyä johtoon 3 - 2. Tästä eteenpäin peli oli Duon hallintaa. O2 sai kuitenkin onnekkaan pompun mistä tuli tasoitus 3 - 3. Duo ei tästä hätkähtänyt vaan painoi peliä O2 päätyyn. Vastustajalla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin yrittää pitää peli tasoissa. Lopulta Duo onnistui tekemään maalin, mutta tuomari hylkäsi sen, koska vaihtovihellys oli tullut ennen kuin pallo oli maalissa. Valtavasta taistelusta ja yrityksestä huolimatta Duo ei enää onnistunut ohittamaan O2 maalivahtia ja peli päättyikin tasapeliin 3 - 3. Ottelun paras pelaaja vahvan pelin hyökkäyspäässä pelannut Jonne Nurminen ja Duo pelaaja virheettömästi ja hyvällä asenteella puolustanut Eetu Hietanen.

Pisteitä: Jeri Pihlajamaa 3+1, Leo Hakonen 1+2, Akseli Himanen 2+0, Aapo Virkajärvi 2+0, Eetu Kauria 1+0, Jonne Nurminen 0+1, Tatu Tabell 0+1.

E-junnut