ylälogo
Etusivu
Edustusjoukkue
2. Joukkue
Pelit
Tilastot
Peliraportit
Duon Tiedote
Historia
Tiedot
Linkit
Pelien live-seuranta
facebook

Kausijulkaisu


SM-kaukalopallo

Kaukalopalloliitto


Duon G-junnut Jyväskylässä

Duon salibandyn G-juniorit olivat kolmen joukkueen voimin la 9.12. O2 Jyväskylän järjestämässä turnauksessa. Turnauksessa pelattiin ensin ns. välieräottelut ja sen jälkeen pronssi- tai finaaliottelu. Duon joukkueet olivat Duo musta, Duo lila ja Duo valkoinen.

Duon musta joukkue kohtasi välierässä O2 Mankolan ottaen selkeän 9-2 voiton. Ottelun Duon pelaaja Sisu Savio, joka antoi jatkuvasti hyviä syöttöjä pelikavereilleen. Finaalissa vastaan tuli O2 Vaajakoski, jonka kanssa peli oli erittäin tasaista. Varsinaisen peliajan päättyessä tulos 3-3 ja edessä jatkoaika. Jatkoaikaa ehti kulua vajaa minuutti kun Duon Lukas Pihlajamaa ratkaisi ottelun Duolle, lopputulos 4-3. Ottelun Duo pelaaja oli Lukas Pihlajamaa, joka kunnostui puolustamisessa ja samalla oli hyökkäyspäässä.


salibandy

Duon lila joukkue pelasi ensin O2 Kuokkalaa vastaan voittaen numeroin 5-1. Viljami Lahti palkittiin Duo pelaajana, Viljami onnistui maalinteossa ja syöttöpelissä. Finaalissa vastassa oli O2 Mankola, jonka Duo voitti maalein 5-2. Ottelun Duo pelaaja oli Atte Sipovaara, Atte oli energinen ja teki pari maalia.

Duo valkoinen joukkue pelasi välierässä O2 Kuokkalaa vastaan, tasaisen alun jälkeen Duon voittolukemat 7-4. Duon voiton takeena oli mv Kasperi Kangasniemen hyvät torjunnat. Kasperi valittiin Duo pelaajaksi. Finaalissa vastaan tuli O2 Mankola, jonka joukkue oli pituudeltaan keskimäärin päätä pidempiä. Mutta onneksi laji ei ollut koripallo vaan salibandy ja Duo laittoi kampoihin kovasti. Tuloksena niukka 5-3 tappio. Joukkueen Duo pelaajana palkittiin hyökkäyspäässä pari maalia tehnyt ja useita vaarallisia tilanteita luonut Konsta Vilenius.


salibandy

Kokonaisuutena jokaisen joukkueen osalta turnaus meni todella hyvin. Peli ei ollut pelkkää pallon roiskimista päästä toiseen vaan pelaajat saivat aikaa syöttöketjuja ja sitä kautta maalipaikkoja.

Pelaamassa olivat Kasperi Kangasniemi, Roni Häyhänen, Lukas Pihlajamaa, Matias Lindeman, Jaakko Rautiala, Miro Paakkunainen, Wille Kähkönen, Sisu Savio, Juho Vettenterä, Enni Nieppola, Konsta Vilenius, Kalle Talvisalmi, Jesse Ripatti, Konsta Finnilä, Eemeli Vettenterä, Atte Sipovaara, Iiro Jokinen, Viljami Lahti, Jasper Salonen, Aapo Pahula ja Aleksi Jakobsson.

salibandy