ylälogo
Etusivu
Edustusjoukkue
2. Joukkue
Pelit
Tilastot
Peliraportit
Duon Tiedote
Historia
Tiedot
Linkit
Pelien live-seuranta
facebook

Kausijulkaisu


SM-kaukalopallo

Kaukalopalloliitto


25.11.2017, Duon F-junnuille voittoja

Duon F-junnujen pelit jatkuivat la 25.11. Pieksamäellä pelatuilla otteluilla.

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Happee Jyväskylästä. Kauden aiemmassa ottelussa tuloksena oli 3-1 voitto ja voittoa joukkue lähti tälläkin kertaa hakemaan. Ottelun ensimmäisestä vaihdosta lähtien Duo teki selväksi ottelun kulun, pelin painopiste oli Happeen päädyssä ja maaliverkko heilui. Duon peli kulki ja pelaajat toteuttivat laadittua taktiikkaa. Maali-ilottelu päättyi lopulta Duon 20-3 voittoon. Ottelun paras pelaaja oli Duosta Aapo Virkajärvi ja Duo pelaaja Atte Vilenius.

salibandy

Toisesta ottelusta odotettiin tasaisempaa koitosta Muuramen Yritystä vastaan, mutta Duon pojat nostivat entisestään tasoaan ja voittajasta ei ollut tälläkään kertaa epäselvyyttä. Duo painoi pelin painopisteen vaihdosta toiseen Muuramen kenttäpuoliskolle ja teki jälleen paljon maaleja. Loppusummerin soidessa Duon voittolukemat 17-2.

Ottelun paras pelaaja oli Duosta Hannes Kosunen ja Duo pelaaja Valtteri Ahonen.

Kokonaisuutena ottelut olivat hyvää ja energistä tekemistä, joka kesti ensi hetkistä loppusummerin soittoon. Pelaajat keskittyivät pelaamiseen hyvin ja käyttivät maalipaikat tehokkaasti. Maalissa Mikael Äikäs pelasi varmasti. Kaikki Duon pelaajat pääsivät tehopisteiden makuun; Atte Vilenius 13+5, Hannes Kosunen 10+3, Veeti Lahti 3+4, Aapo Virkajärvi 3+4, Valtteri Ahonen 0+6, Niklas Ketonen 5+0, Aleksi Vestu 3+2 ja Matias Rutanen 0+1.

salibandy