ylälogo
Etusivu
Edustusjoukkue
2. Joukkue
Pelit
Tilastot
Peliraportit
Duon Tiedote
Historia
Tiedot
Linkit
Pelien live-seuranta
facebook

Kausijulkaisu


SM-kaukalopallo

Kaukalopalloliitto


28.10.2017 F-junnuille voitto ja tappio

salibandy

Duo - PiSaBa 5 - 9

Ekassa pelissä vastaan asettui PiSaBa. Peli alkoi tasaisesti. Vastustaja pääsi kuitenkin alussa johtoon. Tästä eivät pojat hätkähtäneet vaan tasoittivat pelin nopeasti. Loppu erä mentiin päästä päähän tiukasti taistellen. Toisella puoliajalla ote hiukan löystyi ja vastustaja pääsi vetämään vapaammin. PiSaBa hyödynsi tämän ja karkasi neljän maalin johtoon. Tämän jälkeen tapahtui herääminen ja loppu mentiin taas tasaisesti tehden… vuorotahtiin maaleja. Peli päättyi lopulta PiSaBalle 9 - 5. Duosta pelin parhaana palkittiin Ozzi Ahonen ja Duo pelaajana palkittiin Niklas Ketonen.

Duo - Happee 4 - 1

Toisessa pelissä vastaan tuli Happee. Ennen peliä käytiin edellistä läpi ja sovittiin ettei tässä pelissä tule nukahdusta ja anneta vastustajalle helppoja paikkoja. Peli alkoikin hyvällä jalalla ja vastustaja ei päässyt kunnon hyökkäyksiin. Duo puolestaan pystyi luomaan paikkoja ja tästä osoituksena kolme tehtyä maalia ekaan erään. Toinen erä oli tasaisempi. Molemmat taistelivat jokaisesta pallosta ja vastustajan jalka liikkui paremmin kuin ekassa erässä. Happee pääsikin kaventamaan pelin 3 - 1. Loppuun Happee sai kovan paineen Duon päätyyn yleisön kovan kannustuksen alla. Duo peitti vetoja ja siivosi maalin edustaa Ozzin torjuessa loistavasti. Paine kestettiin ja päästiin vastahyökkäyksestä tekemään neljäs maali. Näin ottelu päättyi Duon voittoon 4 - 1. Duosta pelin parhaana palkittiin Jeri Pihlajamaa ja Duo pelaajana palkittiin Antti Laviranta.

salibandy

29.10.2017 E-junnut voittoihin

Duon salibandyn E-junnujen pelit jatkuivat sunnuntaina Laukaassa pelatuilla otteluilla. Päivän ensimmäisessä ottelussa vastassa oli O2 Punainen Jyväskylästä. Heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien pojat olivat päättäneet näyttää kaapin paikan vastustajalle. Peli meni ns. oikeille raiteille ja maaleja tuli lähes jokaisessa vaihdossa. Erätauolla Duon johto 7-1 ja pelin päättyessä selkeät 18-2 voittolukemat. Duon parhaana pelaajana palkittiin Leo Hakonen ja Duo pelaajana Aapo Virkajärvi.

Toisessa ottelussa vastassa oli kotijoukkue Laukaan Kings Jets. Ottelua ennen pelaajille painotettiin työteon merkitystä ja että edellisen pelin lopputulos ei saa pyöriä liikaa päässä. Kings Jets meni alussa 0-1 johtoon, mutta Duo tasoitti pelin nopeasti. Vuorotellen toinen joukkue johti maalilla aina Kings Jetsin 3-4 johtoon asti. Tämän jälkeen maaleja teki vain Duo, ensi tasoihin ja sitten pari maalia lisää. Loppusummerin soidessa Duon voittolukemat 6-4. Ottelu oli vauhdikas ja kovatasoisin Duon tällä kaudella pelaamista peleistä. Pojat täyttivät valmennuksen toiveet ja ansaitsivat voiton. Hyvä puolustus pelaaminen ja varma maalivahtipeli Mikael Äikkään toimesta. Duon parhaana pelaajana palkittiin Atte Vilenius ja Duo pelaajana Hannes Kosunen.

Otteluiden maalit ja syötöt: Hannes Kosunen 5+2, Veeti Lahti 5+2, Atte Vilenius 4+3, Anton Kirvesmäki 6+0, Aapo Virkajärvi 0+6, Eetu Kauria 4+1 ja Leo Hakonen 0+2.

salibandy